boudoirfoto.dk Boudoir Fotografering

 

Boudoir Fotografering

Boudoirfotografering i trygge omgivelser hos kvindelig fotog...

 

Boudoir som Morgengave

Morgengave - boudoir som morgengave, en intim og personlig m...

 

Polterabend for piger

Prøv en anderledes og kreativ polterabend. Skal I arrangere...

 

Gavekort til boudoirfoto

Giv et gavekort til en fotosession til en du holder af.. Det...

Boudoir Fotografering

Email Udskriv
Nøgenfoto, nudeart, erotisk kunst er alle betegnelser for boudoir fotografering.

Boudoir er absolut ikke porno, men en forfinet måde at vise sine smukkeste sider på den mest fortryllende måde.

Når du har besluttet dig til at få taget boudoir fotografier hos en professionel fotograf, er det vigtigt at du føler dig tryg. Jeg ved fra flere af mine kunder at , det at jeg er kvindelig fotograf, er med til at gøre oplevelsen afslappet og tryg. Mange af mine tidligere kunder ville aldrig have tage beslutningen om en boudoir fotografering hvis fotografen havde været en mand.

Samtidig ved jeg som kvinde hvor vigtigt det er for os kvinder, at vi kun vil have vist det smukke på boudoirbilleder og have de småskavankerman ikke er helt tilfreds med skjult.

En boudoirfotografering starter altid med at vi får en kop te/kaffe, og vi ser på alle de ting du har med. Derefter taler vi om hvad du og din kæreste elsker allermest ved din krop, for så er det naturligvis det, vi skal fremhæve mest ;-)

Når vi har aftalt, hvordan vores fotosession skal foregå, starter vi stille og roligt. Jeg guider dig hele vejen igennem dvs. at jeg viser dig personligt hvilken positur dukan stå i, samtidig har vi hele vejen igennem en dialog om, hvad du synes og hvad vi skal prøve...det er en sjov og super god oplevelse :-)

Jeg kan med den helt rigtige postitur samt lyssætning, omhu og viden få dig til at blive den smukkeste, sexede amazone kvinde, hvor netop dine kurver og former bliver fremhævet.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig til at få dine boudoirbilleder til at blive de smukkeste,og har du fået lyst til at prøve, så book en tid hos mig....

For hvad enten du ønsker du at glæde din mand, kæreste eller dig selv med nogle flotte og personlige billeder, så er det en grænseoverskridende oplevelse for livet.

 

 
Bestil en tid til din fotosession

Se Også


Priseksempel

tilbud

Nyeste Gallerier

Boudoir galleri 12
Boudoir galleri 11
Boudoir galleri 10
Boudoir galleri 9
Boudoir galleri 1
Boudoir galleri 2
Boudoir galleri 3
Boudoir galleri 1
Boudoir galleri 6
Boudoir galleri 7
Boudoir galleri 8
gallerythumb1